Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ερωτευμένοι με το… χορό στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα των Τρικάλων (φωτό και βίντεο)

Η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας γεμάτη μουσική, χορό και πολύ κέφι

Έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2024 το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Τρικκαίων σε κλίμα εορταστικό και απόλυτα χορευτικό.

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου τα Τμήματα Ενηλίκων βρέθηκαν στο μουσικό στέκι “Ανδρομέδα” στο κέντρο της πόλης, και αφού τέλεσαν την κοπή και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά ξεχυθήκανε όλοι στην πίστα.

Ερωτευμένοι με το χορό δηλώνουν στο Δημοτικό Χορευτικό και, μιας και η μέρα θεωρείται η πιο ερωτική μέρα του χρόνου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο το μότο της βραδιάς!

Τη μουσική υπόκρουση για το γλέντι επιμελήθηκαν οι πολλοί αγαπημένοι στα Τρίκαλα Άρης Ντίνας στο τραγούδι και το λαούτο, Μίλτος Κρανιάς στο μπουζούκι και το ντέφι και Χρήστος Κιτσόπουλος στο κλαρίνο.

Τυχερή του φλουριού βρέθηκε η χορεύτρια του Δημοτικού Συγκροτήματος Γεωργία Παζαΐτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Δ. Τρικκαίων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Μιχάλης Λάππας, η εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Έφη Λεβέντη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Στέφανος Νταλάσης και η Αναπλ. Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού Μαρίζα Τσιούτσια.

Υπευθυνος Λειτουργίας / Χοροδιδάσκαλος : Σταύρος Σούλιος, Μιχάλης Τζιάννης

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή