Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έσκαψαν τη Φαρκαδόνα και την παράτησαν!

Οι συμβάσεις έργου για τον Βιολογικό με σωληνώσεις, για τη ρίψη λυμάτων, έχουν γίνει ‘’κωλόχαρτα’’. Δεν εφαρμόζονται διότι υπάρχει αδιαφορία από πλευράς Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου Φαρκαδόνας. Και κάτι χειρότερο: μας αφήνει να πιστεύουμε σε ενδεχόμενη διαπλοκή, μέσω της χρηματοδότησης του έργου.

Εξακολουθούμε να περιμένουμε την ευαισθησία των αρμοδίων ως προς την αποπεράτωση του έργου ανακύκλωσης λυμάτων, ευελπιστώντας ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε την αδιαφορία των αρμοδίων των τοπικών αρχών, αλλά δυστυχώς είναι ορατές από κάθε πλευρά οι καθυστερήσεις.

Το όργωμα των δρόμων στη Φαρκαδόνα από ανάδοχο εργολάβο χωρίς αποκατάσταση της ασφάλτου εδώ και 2 – 3 μήνες τώρα, με αποτέλεσμα μεγάλους κινδύνους από κακότεχνο έργο με αμμοχάλικα και αγροτικό οδόστρωμα πλέον με πάρα πολλές λακκούβες, αγανακτώντας οι δημότες με τις ζημιές των αυτοκινήτων, αλλά και το περπάτημα των δρόμων.

Ήδη έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις οι δημότες κατά του Δήμου και παντός υπευθύνου του έργου. Σημείωση: Στην Ελλάδα περιμένουν πρώτα να πεθάνεις, να πνιγείς, να χτυπηθείς και να καταστραφείς από διάφορα παρόμοια κακότεχνα έργα και όχι μόνο. Μετά θα τρέξουν για να σε …σώσουν!

Δήθεν νοοτροπία ελληνική, πλαισιωμένη από τριτοκοσμικό θεαθήναι, απαράδεκτοι από κάθε άποψη. Ο πολίτης – δημότης…, αν και… «Ευρωπαίος» εμπαίζεται ποικιλοτρόπως. Μήπως, τελικά, θα πρέπει να απευθυνθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για προβλήματα, που δημιουργοί τους είναι οι ίδιοι «οι δικοί μας» άρχοντες, αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ή της Περιφέρειας, στην προκείμενη περίπτωση, που αφήνουν έργα «μισά» και εκτίθενται στους δημότες – πολίτες με πολλούς κινδύνους…;

Δημοτική Κίνηση ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή