Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έσωσε και το …Ροπωτό η Κατερίνα Παπακώστα

Το χωριό Ροπωτό επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κα. Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή την άφιξη των μηχανημάτων της ΜΟΜΚΑ,  ενός αιτήματος που είχε καταθέσει η ίδια στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της επείγουσας εκτέλεσης των έργων, μετά από συνάντηση που είχε με κατοίκους της περιοχής .

Τη Βουλευτή συνόδευσε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος, ο οποίος την ευχαρίστησε για τις άμεσες ενέργειές  της, οι οποίες οδήγησαν στην έναρξη των εργασιών της διευθέτησης τριών αυλακιών, της επιμελημένης αποκάλυψης αγωγού όμβριων υδάτων καθώς και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Ευχαριστήριο προς την Βουλευτή Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα  από τον Πρόεδρο και τους κατοίκους του Ροπωτού

Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Ροπωτού αισθάνονται την ηθική υποχρέωση, να ευχαριστήσουν δημόσια και θερμά τη Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κα. Αικατερίνη Παπακώστα, της οποίας οι άμεσες ενέργειες οδήγησαν στην ικανοποίηση του αιτήματός μας ,για τη συνδρομή των μηχανημάτων της  ΜΟΜΚΑ σε έργα ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας, δηλαδή τη διευθέτηση τριών αυλακιών, την επιμελημένη αποκάλυψη αγωγού όμβριων υδάτων ,καθώς και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή