Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εστιάζει στα οικονομικά ο Μικέλης Χατζηγάκης

Έχοντας δηλώσει κατ’ εξακολούθηση πως οι πολιτικές του προτεραιότητες είναι να βρουν οι Τρικαλινοί δουλειά, να στηριχθεί η μεσαία τάξη, και να ενισχυθεί το μέσο νοικοκυριό ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του, ο Μικέλης Χατζηγάκης ήδη κάνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

Μετά τις πρόσφατες συναντήσεις του με Τρικαλινές επιχειρήσεις αλλά και τις περιοδείες του σε αγροτικές περιοχές του Νομού, γίνεται πλέον σαφές ότι ο Χατζηγάκης σκοπεύει να αξιοποιήσει την πρότερη επαγγελματική του εμπειρία στην αγορά με στόχο την επίτευξη βιώσιμων οικονομικών λύσεων.

Ένα μέρος των οικονομικών προτάσεων του έχουν ήδη παρουσιαστεί στο συνέδριο της ΝΔ και αναμένονται και άλλες ενόψει ΔΕΘ.

Άλλωστε, ο Μικέλης Χατζηγάκης, είναι άνθρωπος της αγοράς. Έχοντας δουλέψει για χρόνια ως ανώτερο στέλεχος της Alpha Bank (όπου θα ξανασυνεχίσει από Σεπτέμβριο) και ως οικονομικός σύμβουλος στην συμβουλευτική εταιρεία της Βοστώνης (BCG), κατανοεί τις δυσκολίες και τα προβλήματα της οικονομίας. 

Πάντως, είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας του νεαρού Τρικαλινού Οικονομολόγου πως σκοπεύει να πορευτεί σε πνεύμα συνεργασίας με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Για αυτό και στις διάφορες επισκέψεις του, από την λαϊκή αγορά μέχρι τις Τρικαλινές βιομηχανίες, άκουγε πολύ προσεκτικά και εστίαζε στην συν-διαμόρφωση προτάσεων.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή