Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθελοντική δωρεά μυελού οστών στα Τρίκαλα

«Το σάλιο σου μπορεί να είναι η αφετηρία και η σωτηρία ενός συνανθρώπου σου ο τερματισμός».

Με αυτό το μήνυμα οι αρμόδιοι φορείς την Κυριακή 12 Μαρτίου θα βρίσκονται στον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου Καλαμπάκας – Τρικάλων, προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για τη δωρεά μυελού των οστών και παράλληλα να κάνουν λήψεις σιέλου.

Καλούνται όλοι οι δρομείς, οι συνοδοί, οι διοργανωτές, οι φίλαθλοι και όλοι οι παρευρισκόμενοι 18 – 45 ετών με καλή κατάσταση υγείας να γίνουν μέτοχοι στη μεγαλειώδη αυτή πράξη και να γίνουν οι σωτήριοι δότες για ασθενείς ανά τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί αγώνες….

Ο αγώνας για Ζωή είναι ο σπουδαιότερος….

«Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών αποτελεί μια σπουδαία πράξη ύψιστης αξίας προς το συνάνθρωπο που υποφέρει και αναζητά με αγωνία τον πολυπόθητο συμβατό δότη.

Δίνοντας αρχικά λίγο σάλιο μπορεί να βρεθείτε στη θέση να είστε η σωτηρία ενός ασθενή στην Ελλάδα αλλά και παντού στον κόσμο.

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών ή Αιμοποιητικών Κυττάρων είναι η μοναδική λύση για κάποιες σοβαρές ασθένειες του αίματος.

Η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη από ότι νομίζετε και γι αυτό όσοι είστε από 18 – 45 ετών και σε καλή κατάσταση υγείας μην το αμελήσετε.

Τα στοιχεία καταχωρούνται στην Ελληνική και παγκόσμια τράπεζα και δεν χρειάζεται να ξαναγίνετε Εθελοντές Δότες ξανά» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μονάδας Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας Τρικάλων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή