Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αντιδήμαρχου κ. Μιχάλη Λάππα στον διευθυντή της Δ.Ε. Τρικάλων

Την Παρασκευή 5-8-2022, επισκέφτηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, με τον συνεργάτη του κ. Βασίλειο Αδάμο εκπαιδευτικό, συντονιστή του τομέα Παιδείας και Νεολαίας του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, προκειμένου να συγχαρούν τον νέο Διευθυντή  κ. Αλέξανδρο Καπανιάρηκαι να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντήςκ. Αλέξανδρος Καπανιάρης ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο για ζητήματα που αφορούν ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές και επισκευές σχολικών κτιρίων. Τέλος ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Λάππα, την πρόθεσή του να επισκεφτεί και ο ίδιος τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, το προσεχές διάστημα.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή