Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα

Για τη συμπλήρωση ενός έτους από την προς Κύριον εκδημίας από του Μακαριστού Καθηγούμενου της Ι. Μ. Αγίου Βησσαρίωνος Ιγνατίου Ιερομονάχου

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την προς Κύριον εκδημίας του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίου Βησσαρίωνος Ιγνατίου Ιερομονάχου, τελέστηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα και του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα Αρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του.

Προηγήθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας  κ. κ. Χαρίτων συνεπικουρούμενος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγαρέων και Σαλαμίνας κ. κ. Κωνσταντίνο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσοστόμο,  πλαισιούμενοι  από πολλούς Ιερείς.

Τον Επιμνημόσυνο λόγο προς τιμή της Μνήμης του Μακαριστού Ιγνατίου εκφώνησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Αρχιμανδρίτης Βησσαρίων Δουσικιώτης .

Τέλος τελέστηκε Τρισάγιο επί  του τάφου του κοιμηθέντος Μακαριστού Ιγνατίου από τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγαρέων και Σαλαμίνας κ. κ. Κωνσταντίνο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσοστόμο.

Εκτός του Υπουργού Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Σκρέκα και  του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα παρευρέθηκαν  ο βουλευτής Επικρατείας Γεώργιος Αποστολάκης,  πλήθος πιστών και εκπρόσωποι από μοναστικές κοινότητες.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή