Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετήσιος Χορός ΣΙΣΕΑΜΗ Νομού Τρικάλων: Ένα Φιλόξενο Γεγονός στο Gallery Art Hotel

Με επιτυχία πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Ηλεκτροτεχνιτών του Νομού Τρικάλων (ΣΙΣΕΑΜΗ) τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στον ξεχωριστό χώρο εκδηλώσεων του Gallery Art Hotel.

Οι εκπρόσωποι του ΣΙΣΕΑΜΗ, μαζί με τα μέλη του συνδέσμου, συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τη νέα χρονιά και να ενισχύσουν τους δεσμούς της κοινότητάς τους.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαρά και κοινωνικότητα, με ιδιαίτερη ενίσχυση του κλίματος αλληλεγγύης και συνεργασίας στον κλάδο μηχανικών αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για το μέλλον του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν λαχταριστό φαγητό και ποτό, ενώ η εκδήλωση συνοδεύτηκε μουσικά από ζωντανή ορχήστρα και πολύ χορό.

Iδιαίτερη διάκριση αποτέλεσε η υπέροχη φιλοξενία που προσέφερε το ξενοδοχείο, δημιουργώντας ένα θερμό και φιλικό περιβάλλον για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Gallery Art Hotel απέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητά του να φιλοξενεί επιτυχημένες κοινωνικές εκδηλώσεις, προσφέροντας ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου και άψογης εξυπηρέτησης.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή