Ετοιμασίες για …ψηφοδέλτια στο «Κίνημα Αλλαγής»

Δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη Γραμματέα του κόμματος για την διαδικασία.
 
 Σε δήλωσή του, ο Γραμματέας του «Κινήματος Αλλαγής» Μανώλης Χριστοδουλάκης, ανέφερε τα εξής:

«Η κοινωνική και πολιτική δυναμική του ΄΄Κινήματος Αλλαγής΄΄,  δημιουργεί νέα δεδομένα και διαμορφώνει νέους πολιτικούς συσχετισμούς που θα αποτυπωθούν στην κάλπη των επόμενων εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την συγκρότηση ψηφοδελτίων που  υπηρετούν το τρίπτυχο Ενότητα – Διεύρυνση – Ανανέωση και επανασυνδέουν το Κίνημα μας με τις ΄΄ζωντανές΄΄, δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και τις παραγωγικές τάξεις.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει η δυνατότητα και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες να εκδηλώσουν την  διαθεσιμότητας τους όσοι το επιθυμούν.

Είναι αυτονόητο ότι στην παρούσα φάση, δεν υπάρχουν υποψήφιοι παρά μόνον η εκδήλωση ενδιαφέροντος  εκατοντάδων ανθρώπων να δώσουμε μαζί , από την  πρώτη γραμμή, αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα βρει το ΄΄Κίνημα Αλλαγής΄΄ σε πλήρη διάταξη όχι μόνο εκλογικής μάχης αλλά έτοιμο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα για την πολιτική σταθερότητα, την Εθνική Συνεννόηση και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή