Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμασίες για τα 51α «Καραϊσκάκεια»

Βγήκε η προκήρυξη του αγώνα των 18,5 χλμ που θα πραγματοποιηθεί στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας.
                 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του ΄21 Γιώργου Καραϊσκάκη σε Περιφερειακό Θεσσαλικό  επίπεδο και για 7 ημέρες οργανώνονται  από την  Ένωση  Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του.

Μέσα σε αυτές ο Σύλλογος Μαυροματίου «Γ. Καραϊσκάκης»  το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Μουζακίου και η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας   σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας  οργανώνουν  και τον «Καραϊσκάκειο» δρόμο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί  την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 9 το πρωί στο Μαυρομμάτι  σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών και αθλητριών.

Στην 1η κατηγορία θα συμμετάσχουν δρομείς από 17 μέχρι και 29 ετών και από εκεί και πάνω οι κατηγορίες θα διαμορφωθούν ανά  5ετία.
Για τις γυναίκες οι κατηγορίες θα διαμορφωθούν εκείνη την μέρα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Κύπελλα θα δοθούν στον 1ο αθλητή κάθε κατηγορίας και στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις υπόλοιπες τυχόν βραβεύσεις.

Επίσης εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων σε μία κατηγορία δεν υπερβαίνει τους 3 αθλητές δεν θα δημιουργείται κατηγορία.
Για 2η φορά φέτος θα διεξαχθεί και αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών με εκκίνηση για τα παιδιά στις 9.30 το πρωί από το γήπεδο και τερματισμό στην πλατεία Μαυροματίου.

Κατά μήκος της διαδρομής  θα υπάρχουν  σταθμοί με κρύο εμφιαλωμένο νερό. Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια , δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικά μπλουζάκια .

Όσοι δρομείς θα βρεθούν το προηγούμενο βράδυ στο Μαυρομάτι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φολκλορικό πρόγραμμα ενταγμένο στα «Καραϊσκάκεια» με διεθνή και Ελληνικά χορευτικά τμήματα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

Τις απονομές στους πρώτους αθλητές θα κάνει απόγονος του ήρωα.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλ. 2445097571 κιν.6977947689 και 6984993437.

Οι Δρομείς οι οποίοι δεν επιβαρύνονται με τίποτα για την συμμετοχή τους πρέπει να είναι στο σημείο εκκίνησης στο Μαυρομμάτι (πλατεία), 1ώρα  πριν την εκκίνηση.
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή