Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμασίες στα Τρίκαλα για το 9ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλών

Από 28 έως 30 Ιουλίου, τα Τρίκαλα στο επίκεντρο των απανταχού Θεσσαλών.
 
Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών έχει έδρα τα Τρίκαλα. Σκοπός της Συνομοσπονδίας είναι η συσπείρωση των Θεσσαλικών  Ομοσπονδιών και Συλλόγων των πέντε ηπείρων, σε μια Συνομοσπονδία που θα δραστηριοποιείται παγκόσμια και θα αποβλέπει στη διάδοση και συνέχιση της παράδοσης, του πολιτισμού και  της ιστορίας της Θεσσαλίας και γενικότερα της Ελλάδας. 
Τα τελευταία χρόνια η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών διοργανώνει Συνάντηση – Αντάμωμα σε μια πόλη της Θεσσαλίας. Φέτος επιλέξανε τα Τρίκαλα για τη διεξαγωγή του 9ου Παγκόσμιου Ανταμώματος Θεσσαλών με  την συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων, για την διεξαγωγή του  προαναφερόμενου ανταμώματος θα συνδράμει με 790 ευρώ, ενώ όλες οι υπόλοιπες δαπάνες που θα απαιτηθούν (διαμονή, οδοιπορικά έξοδα, αεροπορικά εισιτήρια κ.λ.π.) θα καλυφθούν από τους άλλους συνδιοργανωτές.
Το πρόγραμμα του Ανταμώματος έχει ως εξής:
• Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα  σε ξενοδοχείο των Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.
• Σάββατο 29 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο, όπου θα υπάρξουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου, από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Γεώργιο Βόμπρα, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευρώπης Διαμαντή Γκίκα, από τους Προέδρους της Ομοσπονδίας Καναδά Νικηφόρο Λαμπίρη και Ομοσπονδίας Αυστραλίας Ηλία Κατσίδη, από τον Πρόεδρο της «Πανθεσσαλικής Στέγης  Αθηνών» Στέφανο Κούτρα, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων  Βασίλη Γιαγιάκο, ενώ θα υπάρξουν και 8 Ομιλητές. Μετά το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική βραδιά.
• Την Κυριακή 30 Ιουλίου, θα υπάρξει ξενάγηση των Συνέδρων στην πόλη των Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή