Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμάζονται για συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνεδρίασε το Δ. Σ. του Δικτύου Δήμων περιοχής Πίνδου στο Δημαρχείο Μουζακίου και συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα:
• Εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός του Φορέα για το έτος 2017.
• Αποφασίσθηκε η στελέχωση του φορέα με ένα στέλεχος, το οποίο θα αναλάβει την ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας του.
• Αποφασίσθηκε η απογραφή του φορέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος.
• Συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεύρυνσης του Φορέα με νέους εταίρους Δήμους ή Φορείς και αποφασίσθηκε να τεθούν κριτήρια επιλογής των νέων εταίρων, με τα οποία η Γενική Συνέλευση θα αποφασίζει επ’ αυτού.
• Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της διερεύνησης που έγινε για την υποβολή διατοπικού προγράμματος LEADER με εταίρους το ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΔΟΣ, την ΑΝΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ, το ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΑΕ ΟΤΑ, την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΑΕ ΟΤΑ, την ΕΤΑΝΑΜ ΑΑΕ ΟΤΑ και τον ΟΑΣΕ ΑΑΕ ΟΤΑ. Διαπιστώθηκε το θετικό κλίμα συνεργασίας μεταξύ των Φορέων και εξουσιοδοτήθηκε το επιστημονικό Συμβούλιο του Φορέα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για το σχεδιασμό του προγράμματος.
• Αποφασίσθηκε να προγραμματισθεί συνάντηση εκπροσώπων του φορέα με τον υπουργό των Εσωτερικών  Παναγιώτη Σκουρλέτη, για την παρουσίαση του Φορέα και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής ώστε να διεκδικήσει χρηματοδότηση για την εκπόνηση ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για την περιοχή ευθύνης του Δικτύου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή