Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμάζονται για την περίπτωση αιφνιδιασμού

Τους λείπουν οι … «στρατηγοί» αλλά βρίσκουν «στρατιώτες» για την «μάχη» στην ΝΟΔΕ Τρικάλων.
 
Μπορεί στην ΝΟΔΕ Τρικάλων να μην γνωρίζουν ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 5 «στρατηγοί» που μαζί με τον Κώστα Σκρέκα θα δώσουν την «μάχη» των Εθνικών εκλογών σε επίπεδο Νομού Τρικάλων, αλλά μπροστά στο ενδεχόμενο να τους «πιάσει» με τα …μαγιό ο Αλέξης Τσίπρας, ετοιμάζονται για την περίπτωση εκλογικού αιφνιδιασμού τουλάχιστον σε επίπεδο «στρατιωτών».

Έτσι, τοποθετήθηκαν εκλογικοί  αντιπρόσωποι και στα 315 εκλογικά τμήματα του Νομού Τρικάλων και οι οποίοι θα πιστοποιηθούν από την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΟΔΕ, λαμβάνοντας αριθμό μητρώου εκλογικού Αντιπροσώπου και την αντίστοιχη κάρτα.

Γενικοί επόπτες των εκλογικών Αντιπροσώπων ορίσθηκαν οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και ορίσθηκαν επίσης Επόπτες των εκλογικών αντιπροσώπων ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο.

Όσο για το ψηφοδέλτιο, στην ΝΟΔΕ Τρικάλων, περιμένουν το …Μοσχάτο να αποφασίσει αν το σύστημα θα είναι 1-4-1 ή 1-3-2 δηλαδή αν πέρα του κ. Σκρέκα θα τον πλαισιώσουν 4 άνδρες και 1 γυναίκα, ή 3 άνδρες και 2 γυναίκες, κάνοντας πολύ ρευστή την κατάσταση και πολύ …αγχωτική για τους ενδιαφερόμενους.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή