Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ετοιμάζουν το έδαφος της συνάντησης αγροτών και Κ. Μητσοτάκη

1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ

Την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, στις 13.00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ στο πλαίσιο των τακτικών, εβδομαδιαίων, συναντήσεων και εν όψει της σύσκεψης του Πρωθυπουργού για τη Θεσσαλία, στην οποία θα μετέχουν ο Υπουργός ΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος και ο υφυπουργός Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς.

Στην συνάντηση θα μετάσχουν επίσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης από τις Παρακάρλιες περιοχές και δήμων που έχουν πληγεί, καθώς και εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ, κτηνοτροφικών, γεωργικών, μελισσοκομικών οργανώσεων και γενικά παραγωγικών και θεσμικών φορέων της περιοχής, όπως επίσης και οι Θεσσαλοί – μέλη του Συντονιστικού της Πανελλαδικής των Μπλόκων.

Οι αγρότες, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, παραμένουν υπ’ ατμόν τονίζοντας ότι όλα θα κριθούν στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στις 11 Μαρτίου. Η Θεσσαλία, όσον αφορά τον αγροτικό τομέα, είναι πιο πληγωμένη από ποτέ αλλά και με ανυπέρβλητα μέχρι στιγμής προβλήματα που εμποδίζουν σε μεγάλο βαθμό την παραγωγική δραστηριότητα.

Πέρα λοιπόν από το γενικότερο πλαίσιο των αιτημάτων, κάθε Θεσσαλικός νομός, αντιμετωπίζει ιδιαίτερα επιβαρυμένες καταστάσεις και απαιτεί γενναίες αποφάσεις ενίσχυσης αλλά και εξιδεικευμένα παρεμβατικά μέτρα για την επόμενη μέρα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή