Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έτοιμοι Παπαστεργίου-Αγοραστός να αντιμετωπίσουν καύσωνα και κορονοϊό

Καύσωνας έρχεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά και να «χτυπά» πρωτόγνωρες τιμές, ακόμα και πάνω από τους 42 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει από σήμερα Παρασκευή τους 40 βαθμούς και η απόκλιση της θερμοκρασίας από τα συνήθη επίπεδα του Μαΐου θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς και όλα αυτά με τον ιό να είναι ακόμα εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν αυτή την μεγάλη πρόκληση που λέγεται …κορονοκαύσωνας.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί χωρίς προβλήματα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας, ο Δήμος Τρικκαίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν μεριμνήσει για τη λειτουργία …δροσερών χώρων, οι οποίοι τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, όπως ποτάμια, πάρκα (Αη Γιώργης) , πλατάνια και …στάσεις δροσιάς!

Και οι δύο Άντρες περιμένουν από τους πολίτες να είναι υπεύθυνοι και να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας, για να μην αναγκαστεί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας να κατεβάσει τον …στρατό!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή