Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έτοιμοι οι …«Κεντροαριστεροί» των Τρικάλων για την Κυριακή

Με αισιοδοξία προς την κάλπη (για 2η φορά) και ελπίζοντας σε συμμετοχή.

Χωρίς … 3ευρα και …αιτήσεις, θα διεξαχθεί την ερχόμενη η νέα εκλογική διαδικασία που θα οδηγήσει στην τελική φάση ανάδειξης του προσώπου που θα ηγηθεί του νέου πολιτικού Φορέα που αυτοαποκαλείται «Κεντροαριστερά».

Στην νέα εκλογική μάχη που πλέον είναι μεταξύ 2 προσώπων και όχι 9, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισα την προηγούμενη Κυριακή που σημαίνει ότι υπάρχει … οροφή στην συμμετοχή.

Αυτή την οροφή, θέλουν οι διοργανωτές των εκλογών να την κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να αποδείξουν ότι πράγματι «κάτι κινείται» στον χώρο της …Κεντροαριστεράς.

Τα …δείγματα είναι θετικά ως προς την συμμετοχή σε επίπεδο Νομού Τρικάλων, καθώς στην σημερινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής παραβρέθηκαν οι Εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων και όχι μόνο της Φώφη Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη.

Επίσης όλοι οι εθελοντές, Υπεύθυνοι εκλογικών κέντρων – εφορευτικές επιτροπές και χειριστές θα είναι στην θέση τους και την ερχόμενη Κυριακή της 19 Νοεμβρίου στα εκλογικά τμήματα της προηγούμενης Κυριακής.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή