Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«eTwinning – Η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης»

Την Τετάρτη 15-2-2023 και από τις 13.30μ..μ. έως 15.30μ.μ. στην αίθουσα Αγγλικής του 4ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», διεξήχθη το επιμορφωτικό σεμινάριο «eTwinning – Η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης».

H επιμόρφωση έγινε από τον κ. Παπαδημητρίου Νικόλαο-Αιμίλιο, ΠΕ86-Πληροφορικής, πρώην Πρεσβευτή δράσης e-twinning/ βραβευμένο e-twinner, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+, E-twinning» με Συντονίστρια την κα Πουλιάνα Λουίζα, ΠΕ06-Αγγλικής και μέλη της ομάδας σχεδίου δράσης τους κ.κ. Κορκή Άγγελο-ΠΕ04.02, Τσιάκα Ζωή-ΠΕ06, Ζήση Στεργιανή-ΠΕ02, Θεοχάρη Δημήτριο-ΠΕ03.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το περιεχόμενο και τη σημασία της δράσης eTwinning. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τα πιθανά πλεονεκτήματα και οφέλη από τη συμμετοχή τους σε προγράμματα eTwinning, ενώ μέσω της βιωματικής μεθόδου εξασκήθηκαν πρακτικά στη νέα πλατφόρμα του European School Education (ESEP).

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή