Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευάγγελος Κουτσιμπέλας: Στάσις κολυμβητηρίου

Ἡ συνεννόηση με το γραφεῖο τῶν Ἀθηνῶν ἦτο σαφής, θα εἶστε στη στάση κολυμβητήριο στις 5 μ.μ. περνάει το λεωφορεῖο για Εὐρώπη να δώσετε το δέμα.
Ἡ στάση ἔγραφεν: ΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, EUROPEA, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Φθάνω ἐγκαίρως και περιμένω, ψάχνω να βρῶ στέγαστρο στάσεων για βροχή, ἥλιο, χιόνι, ὄχι τίποτε ἀκριβό, να ἕναν τσίγγο καφετί για σκεπή, μερικά σίδερα ὀριζοντίως και καθέτως και μια σανίδα για να κάθωνται ὅσοι περιμένουν να ταξιδέψουν ἤ να στείλουν κάτι στους δικούς τους.
Ἔρχεται το ὄχημα παραδίδω το δέμα, πληρώνω 30 ευρω ἄνευ ἀποδείξεως, ἄν θέλεις ἀπόδειξη θα την πάρεις ἀπό τα κεντρικά τηλ.=210 5228032 και μένω πάλι να ψάχνω ποῦ εἶναι το στέγαστρο το ὁποῖον κάποιος εἶναι ἁρμόδιος, ὑπεύθυνος και κάποιος τον ἐλέγχει γιατί δεν το τοποθέτησε.
Ἐρευνώντας το θέμα με το δικαίωμα τοῦ ἀγρίως φορολογούμενου ἕλληνος διαπίστωσα ὅτι ἡ πινακίδα ἔγραφεν (δες και φωτο) ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, πάλι πέφτω πάνω στο δήμαρχο, ἤδη μόλις ἔχω πληρώσει 650 ευρώ για ἀντιπλημμυρικά ἔργα και ἀπο ὅτι ἐνθυμοῦμαι 850 ευρώ πέρυσι, ἄν ἀναλάβω και την κατασκευήν τοῦ στέγαστρου τότε μονίμως και ἐσαεί πρέπει να πληρώνω τα οἰκονομικά γαμσιάτικα τῶν δημαρχαίων.
Κουτσιμπέλας Εὐάγγελος
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή