Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευλόγησαν τα …ζώα τους οι Κτηνοτρόφοι της Πύρρας Τρικάλων

Εκδήλωση διοργάνωσαν οι Κτηνοτρόφοι της Πύρρας (Τ.Κ. Δήμου Πύλης) για 2η χρονιά  με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Μοναστηριού Αγίου Μόδεστου  Πύρρας, όπου τελέστηκε Εσπερινός και Αγιασμός στο ομώνυμο Μοναστήρι.

Παρόντες  Κτηνοτρόφοι της Πύρρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης Χρήστος Νάκος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύρρας Απόστολος  Γιώτας, ο Αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Γιαννοτάκης, Ηλίας Λαμπρογιώργος, η Γεωπόνος του Δήμου Πύλης Έφη Φωτάκη, η Δασολόγος του Δήμου Παναγιώτα Λαμπρογιώργου, και η υπάλληλος του Δήμου Βάνα Διαγωμά.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των Κτηνοτρόφων, απεύθυνε ο Κων/νος  Παπαθανασίου  και ακολούθησε χαιρετισμός του κ. Μαράβα που κάλεσε τους Κτηνοτρόφους να είναι υπερηφανοι για το επάγγελμα τους γιατί «και εγώ κτηνοτρόφος είμαι» για να προσθέσει «Το κτηνοτροφικό κεφάλαιο αποτελεί μέρος του πρωτογενή τομέα και αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα στην Εθνική μας οικονομία και πρέπει να το προσέξει η Πολιτεία».

Ακολούθησε δείπνο με ποικιλία ψητών προσφορά των Κτηνοτρόφων με την συνοδεία δημοτικής ορχήστρας.

Τέλος όλοι οι κτηνοτρόφοι πήραν Αγιασμό και πήγαν και ράντισαν τους στάβλους και τα ζώα τους.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή