Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήριο προς το νέο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπρουτίνα

Ο Πρόεδρος ΔΙΜ.ΤΟ. Καλαμπάκας Γιώργος Γεωργίου σε ευχαριστήριο σημείωμα προς τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπρουτίνα, αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ μας συντοπίτη Γιάννη Μπουτίνα,

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Καλαμπάκας εκφράζοντας τα ειλικρινή συναισθήματα όλων των μελών της οργάνωσης θέλω να σας συγχαρώ θερμά για τον νέο σας θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνεται ως Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δύσκολο πόστο, μεγάλες οι ευθύνες σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, τη μοναδική βιομηχανία ίσως που μας απέμεινε, σε δύσκολη βέβαια συγκυρία για τον τόπο μας, με μια Κυβέρνηση που διαρκώς πειραματίζεται σε όλους τους τομείς χωρίς όραμα και ελπίδα, με προχειρότητα και χωρίς καινοτόμα προγράμματα.

Μοναδική όαση ελπίδας η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στοχευμένες παρεμβάσεις τόσο στον πρωτογενή όσο και στον δευτερογενή τομέα, μήπως και μπορέσουμε να ανακάμψουμε στο μέλλον στοχεύοντας ψηλά, με μπροστάρη την νέα μας γενιά που αυτή την περίοδο έχει επιλέξει το δρόμο της ξενιτειάς.

Πιστεύω θα τα καταφέρετε και ευελπιστώ στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και όχι μόνο.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή