Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχετήριο μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεοδώρου Χήρα

Καθετί νέο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γεννά την πίστη για το θετικό που θα αλλάξει και θα βελτιώσει το κοινωνικό σύνολο. Η δημιουργική σύμπραξη όλων των πολιτών και η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά και έργο είναι τα απαραίτητα εφόδια για να υπερβούμε αδιέξοδα και μεμψιμοιρίες.
 
Το μήνυμα των Χριστουγέννων παραμένει πάντα ισχυρό και ικανό να αναζωογονήσει την ελπίδα μέσα μας. Η Γέννηση του Θεανθρώπου αποτελεί διαχρονικά το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τον πιο φωτεινό φάρο στις δυσκολίες και τις αγωνίες όλων μας.
 
Η χρονιά που έρχεται πρέπει να αποτελέσει για την τοπική μας κοινωνία την αφετηρία για μια πορεία προόδου, ανάπτυξης και δημιουργίας. Να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος και να ατενίσουμε με όραμα και αισιοδοξία το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
 
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αρχή μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτη αγάπη, υγεία και ευημερία. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή