Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 12-18 Φεβρουαρίου

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Anastrasia

Ήλιος, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη και φυσικά ο Πλούτωνας θα βρίσκονται στον Υδροχόο και θα μας δώσουν μια γεύση για αυτά που πρόκειται να φέρει ο Πλούτωνας στην νέα του θέση.

Είναι η στιγμή της αντίδρασης και της ανατροπής σε ό,τι μέχρι τώρα δεν μας επέτρεπε να είμαστε και να νιώθουμε ελεύθεροι. Ας αφουγκραστούμε την υδροχοϊκή ενέργεια και ας συντονιστούμε με αυτήν για να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε ο καθένας στο δικό του μονοπάτι και όλοι μαζί σε κοινωνικό επίπεδο.

Πολλά γεγονότα θα εκτυλιχθούν αυτήν την εβδομάδα γεμάτα πάθος και ένταση αφού πρωταγωνιστές θα είναι ο Άρης και η Αφροδίτη, οι αιώνιοι εραστές, τα σύμβολα του έρωτα.

Τα σταθερά ζώδια κυρίως των πρώτων ημερών θα έχουν έντονες προκλήσεις ενώ τα ζώδια του αέρα πρωτίστως και δευτερευόντως της φωτιάς μπορούν να ευνοηθούν σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Κριός

Η πολυαστρία που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στον Υδροχόο αφορά την δραστηριότητά σας σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές σχέσεις να διακοπούν καθώς δεν καλύπτουν τα θέλω σας.

Δεν αποκλείεται και μία νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν κυρίως επαγγελματικά θέματα και φαίνεται πως θα υπάρξουν έντονες και καθοριστικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη θα κινούνται στον 10ο ηλιακό σας οίκο, οι προκλήσεις που θα φέρουν τα γεγονότα θα είναι πολλές και μεταμορφωτικές.

Δίδυμοι

Με πέντε πλανήτες στον 9ο ηλιακό σας οίκο έρχονται στο προσκήνιο θέματα νομικά ή δοκιμάζονται σχέσεις με ανθρώπους που συνδέονται με το εξωτερικό.

‘Ισως αυτή η πολυαστρία σας ωθήσει να αλλάξετε την άποψη που έχετε για τη ζωή και τον κόσμο. Ευνοούνται τα ταξίδια.

Καρκίνος

Άρης και Αφροδίτη, Ήλιος, Ερμής και Πλούτωνας στον 8ο οίκο σας φέρνει ζήλια και έντονα πάθη στις σχέσεις, κτητικότητα και χειριστικές συμπεριφορές.

Μπορεί όμως και να έχετε εξελίξεις σε θέματα οικονομικά που αφορούν συνεργασίες ή συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα ή με τράπεζες και οργανισμούς.

Λέων

Η πολυαστρία πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας και φαίνεται πως οι σχέσεις σας αλλάζουν, μεταμορφώνονται ή τελειώνουν.

Συνεργασίες νέες μπορεί να γίνουν ή να λήξουν αυτές που πλέον δεν σας εξυπηρετούν. Δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες που θα είναι γεμάτες πάθος και ένταση.

Παρθένος

Η διέλευση των πλανητών στον Υδροχόο επηρεάζει το καθημερινό σας πρόγραμμα το οποίο σταδιακά αλλάζει. Στον χώρο εργασίας προβλέπονται εξελίξεις και δεν αποκλείεται να συνάψετε μία ερωτική σχέση με κάποιον συνεργάτη σας. Δώστε βάση στην υγεία, την διατροφή και την σωματική άσκηση και εκτονώστε την ενέργεια.

Ζυγός

Ο έρωτας είναι αυτός που σας χτυπά την πόρτα. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να περάσετε όμορφες αλλά και έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Αν είστε μόνοι είναι ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα ταράξει τα ήρεμα νερά.

Σκορπιός

Θα σας απασχολήσουν θέματα που άπτονται του σπιτιού και της οικογένειας αλλά και των σχέσεων που έχετε με τους οικείους σας.

Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να διαχειριστείτε τις εντάσεις που θα δημιουργήσει η διέλευση κυρίως του άρη από τον τέταρτο οίκο σας.

Τοξότης

Λόγια, συζητήσεις, διαμάχες, έντονη επικοινωνία και αρκετές μετακινήσεις, προβλέπονται αυτήν την εβδομάδα για εσάς τους τοξότες.

Οι εξελίξεις μπορεί να είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς αν σκέφτεστε και ενεργείτε με βάση το συλλογικό καλό και όχι το προσωπικό σας όφελος.

Αιγόκερως

Θέματα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και το κύριο ζητούμενό σας είναι να νιώσετε ασφάλεια και σιγουρα θα έχετε την ευκαιρία μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθησουν να δημιουργήσετε τις βάσεις που χρειάζεστε προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Υδροχόος

Η πολυαστρία γίνεται στο δικό σας ζώδιο δηλαδή το πάρτυ γίνεται στο σπίτι σας και έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις δυνατότητες, τα ταλέντα σας και όλη τη δουλειά που έχετε κάνει τόσα χρόνια με τον εαυτό σας.

Αποφύγετε τις εντάσεις και αφήστε τα υδροχοϊκά χαρακτηριστικά σας να εκδηλωθούν.

Είναι η στιγμή που οι άλλοι θα αρχίσουν να σας καταλαβαίνουν…επιτέλους.

Ιχθύες

Η κίνηση τόσων πλανητών στον 12ο οίκο σας εκτός του ότι δημιουργεί έντονο παρασκήνιο αλλά και κρυφούς εχθρούς, θα σας κάνει και εσάς να είστε περισσότερο μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς.

Ίσως δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση που θα θέλετε να κρατήσετε κρυφή.

Αστρολόγος: Anastrasia

Instagram: Anastrasia (@an_astra_sia)

✨Tik Tok: An_astra_sia
YouTube Channel ⬇️

youtube.com/channel/UCVDwsVaYB3pdtu6iH7Tac0A

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή