Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα rapid test στο Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων σε συνεννόηση με τον Επικεφαλή των κλιμακίων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( ΕΟΔΥ) Ν. Τρικάλων κ. Κουτσονάσιο Ιωάννη, συνεχίζουν τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19  (Rapid Test) και αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο πρόληψης και ασφάλειας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα  για την εβδομάδα 14/2 – 19/2 , διαμορφώνεται ως εξής :

  • Δευτέρα 14/2

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

  • Tρίτη 15/2

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

  • Τετάρτη 16/2

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

  • Πέμπτη 17/2

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

  • Παρασκευή 18/2

Καλαμπάκα  08:00-11:00  ( κεντρική πλατεία)

  • Σάββατο 19/2

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε test  θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον  ΑΜΚΑ  τους και να προσέρχονται  φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ , όλοι οι ανήλικοι πολίτες  κάτω των 18 ,που προσέρχονται για rapid test , θα πρέπει να συνοδεύονται από  γονέα ή να προσκομίζουν την υπεύθυνη δήλωση που να βεβαιώνεται η συγκατάθεση των γονέων τους.

Οι μαθητές που έρχονται μαζικά με την βεβαίωση από το σχολείο τους ,θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον καθηγητή του σχολείου , ο οποίος θα πρέπει να έχει λάβει την συγκατάθεση των γονέων  και να το βεβαιώνει με υπεύθυνη δήλωση.

Υπενθυμίζουμε , πως σύμφωνα με τους ειδικούς , η νέα μετάλλαξη είναι αρκετά μεταδοτική ,θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και να χρησιμοποιήσουμε το μόνο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή στα χέρια μας ,τον  εμβολιασμό για την προστασία μας καθώς και για την προστασία του συνόλου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή