Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα νέο Αιματολογικό ιατρείο ανοίγει στα Τρίκαλα από την κ. Χρύσα Μιχ. Δοντσίδου-Ράπτη

Το νέο αυτό ιατρείο έρχεται να δώσει λύσεις με μια ειδικότητα σπάνια για την περιοχή μας. Η κ. Δοντσίδου είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την ειδικότητα της το 2012 στην Αιματολογική κλινική του ΠΓΝ Ιωαννίνων έως το 2017, μετά από ειδικές εξετάσεις απέκτησε την ειδικότητα της. Είναι η επιστήμων που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ειδικότητα της.

Πρόκειται για μία συνεχώς εξελισσόμενη ειδικότητα τόσο όσον αφορά τη διάγνωση και την ταξινόμηση των νοσημάτων όσο και τη θεραπεία τους, καθώς πλέον δίνεται η δυνατότητα χορήγησης από του στόματος φαρμάκων που παλαιότερα χρειαζόταν νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Στο ιατρείο της προσέρχονται ασθενείς με αναιμίες, διαταραχές του αριθμού τόσο των λευκών αιμοσφαιρίων όσο και των αιμοπεταλίων, διαταραχές της πήξης του αίματος, νεοπλασίες του αίματος καθώς και ασθενείς με καλοήθη νοσήματα του αίματος.

Τα εγκαίνια του νέου ιατρείου είναι αύριο  Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 20:30μμ. Το ιατρείο βρίσκεται στην Βύρωνος 6 στον 1ο όροφο.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή