Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έβγαλε 1500 € από Βολιώτικη επιχείρηση για δήθεν λάθος κατάθεση…

Εξαπάτησε εργαζόμενη επιχείρησης στον Βόλο με δήθεν λάθος κατάθεση και απέσπασε 1500 € ένας νεαρός από την Αθήνα, που καταδικάστηκε χθες ερήμην για απάτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 € ημερησίως.

Η απάτη, σύμφωνα με το magnesianews.gr έγινε τον Μάιο του 2019, όταν ο κατηγορούμενος επικοινώνησε τηλεφωνικά με εταιρεία εμπορίας ειδών υγιεινής, λέγοντας πως θέλει να παραγγείλει πλακάκια. Το κόστος του εμπορεύματος ήταν στα 170 €, με τον 27χρονο να ζητά τραπεζικό λογαριασμό από την υπάλληλο της επιχείρησης προκειμένου να καταθέσει τα χρήματα. Εκείνη του τον έδωσε και αργότερα ο άνδρας επικοινώνησε εκ νέου με την υπάλληλο λέγοντάς της πως κατά λάθος αντί για 170 €, έκανε κατάθεση 1.700 €.

Μάλιστα επικαλέστηκε απόλυτη ανάγκη να του επιστραφεί η διαφορά μεταξύ των δύο ποσών (1.530 €), γιατί όπως ισχυρίστηκε τα χρειαζόταν για να αγοράσει φάρμακα. Τελικά κατάφερε να πείσει τη νεαρή γυναίκα η οποία του κατέθεσε το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο, κατόπιν αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για απάτη και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Υποβλήθηκε μήνυση και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργήθηκε από την Εισαγγελία ταυτοποιήθηκε ως κάτοχος του λογαριασμού ο 27χρονος.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή