Εξ’αποστάσεως Σεμινάριο «Εισαγωγή στην Τεχνική και Αισθητική της Φωτογραφίας»

By: admins
11 Φεβ 2019 00:00

Εντατικό σεμινάριο φωτογραφίας με τίτλο «Εισαγωγή στην Τεχνική και Αισθητική της Φωτογραφίας», διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, με συγκεκριμένες πρακτικές για διευκόλυνση της εξ’αποστάσεως διδασκαλίας. Το συγκεκριμένο εργαστήριο, με διδάσκοντα τον Στέργιο Καράβατο, απευθύνεται σε αρχάριους του χώρου, με σκοπό να τους βοηθήσει να προσεγγίσουν τη φωτογραφία από την τεχνική και πρακτική πλευρά.
 
Κύριος στόχος του σεμιναρίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Μαρτίου έως τις 31 Μαϊου 2019, είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με βασικές τεχνικές λήψης, σύνθεσης και φωτισμού, καθώς και την πρακτική τους εξάσκηση πάνω σε θεματικές προσεγγίσεις, όπως το πορτραίτο, το στιγμιότυπο, η τοπιογραφία και το stilllife, μέσω ενός συνδυασμού βιντεοσκοπημένων παρουσιάσεων, διδακτικού υλικού της ειδικής ιστοσελίδας του σεμιναρίου και ανάθεσης ασκήσεως και εργασιών.
Όσοι ολοκληρώσουν το σεμινάριο θα λάβουν πιστοποιητικό για την ολοκλήρωση των μαθημάτων από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 9211751 ή στο email[email protected]p.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews