Εξαιρετική παρουσία της χορωδίας Σοφάδων σε φεστιβάλ στην Πρέβεζα

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε η μικτή χορωδία του Δήμου Σοφάδων στην Πρέβεζα, όπου έλαβε μέρος στο 12οΧορωδιακό Φεστιβάλ «Μουσικά Μαϊστράλια», στις 13 και 14 Ιουλίου 2019 στην πλατεία Δικαστηρίων της πόλης.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Περιφέρεια Ηπείρου,η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας. Στη χορωδιακή συνάντηση συμμετείχαν πέντε χορωδιακά σύνολα από Καβάλα, Σοφάδες,Λάρισα, Αίγιο και Πρέβεζα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ.Νίκος Γεωργάκος, καθώς και πλήθος κόσμου.

Την αποστολή συνόδευε η Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής Σοφάδων κ. Κατερίνα Κούβελου που ευχαρίστησε για την πρόσκληση και μετέφερε τους χαιρετισμούς εκ μέρους του Δημάρχου Σοφάδων κ. Αθανάσιου Σκάρλου καθώς και τη θέληση για μια νέα πολιτισμική, χορωδιακή συνάντηση με τη χορωδία «Ηχοχρώματα», στο Δήμο Σοφάδων στο εγγύς μέλλον.

Τη χορωδία του Δήμου Σοφάδων που ερμήνευσε παραδοσιακά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια, διηύθυνε ο μαέστρος κ.ΝίκοςΓιαννέλος ενώ στο πιάνο έπαιξε η κ. ΓιούληΑγιώτη, καθηγήτρια πιάνου στη Δημοτική Μουσική Σχολή Σοφάδων.

Τα μέλη της χορωδίας του Δήμου Σοφάδων θα συνεχίσουν να καταγράφουν, να παρουσιάζουν και να μεταφέρουν την παράδοση και σε άλλους τόπους. Σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια αυτή υπήρξε για άλλη μία φορά ο Δήμος Σοφάδων με την αναγνώριση και την άμεση υποστήριξή του.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή