Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έξι συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό 46χρονου οδηγού από βοσκούς

Σε συλλήψεις έξι ατόμων προχώρησε η Αστυνομία μετά το επεισόδιο με ξυλοδαρμό 46χρονου οδηγού το βράδυ της Παρασκευής, στον Κοκκινόβραχο, μεταξύ Ν. Αγχιάλου και Φαρσάλων.
Η Αστυνομία προσήγαγε και τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, οι οποίοι έμειναν στο κρατητήριο, ενώ σε συλλήψεις με κάποιους εξ αυτών να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο 46χρονος οδηγός, που κατευθυνόταν προς Φάρσαλα, προσπάθησε να περάσει τον δρόμο, αλλά τον εμπόδιζαν πρόβατα του κτηνοτρόφου, με αποτέλεσμα να σταματήσει, να κορνάρει και να μαλώσει μαζί του, λέγοντας να πάρει τα ζώα από τον δρόμο.

Μετά από λογομαχία που είχε με τον βοσκό και τη σύζυγό του, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα ο βοσκός φέρεται να ειδοποίησε τον αδερφό του, που έφτασε στο σημείο και ο οδηγός φέρεται να ειδοποίησε και άλλους φίλους του, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή έξι ατόμων συνολικά.

Ο οδηγός φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι και νοσηλεύεται, ενώ στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή