Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής από αποθηκευτικούς χώρους που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Λάρισας

 Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, δύο από τους οποίους ανήλικοι

 Σε διενεργηθείσες νομότυπες έρευνες, κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών, δύο από τους οποίους ανήλικοι.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διακριβώθηκε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο περίπου του Μαρτίου 2022 και συγκεκριμένα από την 18-03-2022 έως 26-03-2022, σε πέντε συνολικά περιπτώσεις, διέρρηξαν αποθηκευτικούς χώρους σε περιφραγμένα αγροτεμάχια και οικόπεδο, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, αφαιρώντας κυρίως διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία (αλυσοπρίονα, ηλεκτρογεννήτριες, χορτοκοπτικά, δράπανα, εργαλειοθήκες κ.α.).

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, καθώς και σε κοντινή απόσταση από την οικία των δύο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους, ενώ ερευνάται η προέλευση ακόμη τριών αντικειμένων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή