Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί άνδρες

 Συνελήφθη ο ένας δυνάμει εντάλματος σύλληψης από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας

 Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 26-02-2022 στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ανδρών.

Συνελήφθη, χθες (05-03-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, ο ένας από τους δύο δράστες, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου.

Ειδικότερα, την 26-02-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν σε κατάστημα εστίασης στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, παριστάνοντας τους πελάτες.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο δράστες, πλησίασε τον ημεδαπό υπάλληλο του καταστήματος, απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα και μαζί με τον συνεργό του αφαίρεσαν, από τις ταμειακές μηχανές και από γραφείο της επιχείρησης, το συνολικό χρηματικό ποσό των -7.500- ευρώ. Ακολούθως, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητάς τους, ενώ επιπλέον, όπως προέκυψε, η δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία μετέβησαν στο σημείο, αφαιρέθηκε την 25/26-02-2022 από την πόλη του Βόλου.

Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη, βραδινές ώρες της 27-02-2022, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή