Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάσθηκαν 12 διαρρήξεις – κλοπές καταστημάτων και αυτοκινήτων

Συνελήφθη στον Βόλο έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 42χρονος.

Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και της παράβασης των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
 
Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 6 Φεβρουαρίου έως και 24 Απριλίου, στην περιοχή του Βόλου, διέπραξε 2 κλοπές σε καταστήματα και 10 κλοπές σε επιβατικά αυτοκίνητα (ταξί), 6 τετελεσμένες και 4 σε απόπειρα, από τις οποίες αποκόμισε συνολικά 3 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ, 4 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, διάφορα μικροαντικείμενα και εργαλεία, καθώς και προσωπικά έγγραφα των παθόντων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, tablet, συσκευή GPS και 2 ραδιόφωνα), 3 κινητά τηλέφωνα, ασημένια κοσμήματα και ρολόγια χειρός, διάφορα μικροαντικείμενα και εργαλεία, 4 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, το χρηματικό ποσό των 245,94 ευρώ, ποδήλατο και συρτάρι ταμειακής μηχανής, γκλοπ, 2 συσκευασίες με ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 4,74 γραμμαρίων και 66,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.
 
Μέρος των κατασχεθέντων αντικείμενων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ ερευνάται η προέλευση των υπολοίπων.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή