Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών στα Τρίκαλα

Συνελήφθη στα Τρίκαλα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 42χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 
Ο 42χρονος, ευρισκόμενος μέσα σε ανελκυστήρα κτιρίου, αφαίρεσε από την κατοχή 70χρονης το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2015 έως και σήμερα, ο 42χρονος διέπραξε επίσης μέσα σε
ανελκυστήρες άλλες 10 περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στην πλειοψηφία τους ατόμων, αφαιρώντας τα πορτοφόλια τους που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.310 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.  
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ που αφαίρεσε σήμερα από την 70χρονη, στην οποία και θα αποδοθεί, το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, ως προϊόν κλοπής, tablet και κινητό τηλέφωνο.  
Επιπλέον, σε βάρος του 42χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης 7 μηνών, ενώ έχει εισέλθει και παραμένει παράνομα στην Ελλάδα.
Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων για τυχόν εμπλοκή του δράστη σε παρόμοια αδικήματα σε άλλες περιοχές της χώρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή