Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν 11 διαρρήξεις οικιών στα Τρίκαλα

Σπείρα νεαρών, δρούσε επί 3 χρόνια ενώ συνελήφθη και η μητέρα ανήλικου δράστη. 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας σχετικά με το χθεσινό ρεπορτάζ του trikalanews.gr που αφορούσε συλλήψεις για κλοπές.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα ξημερώματα μετά από έλεγχο ρουτίνας του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στα Τρίκαλα συνελήφθησαν 3 άτομα ηλικίας 20, 18 και 14 ετών.

Οι νεαροί κατελήφθησαν να κατέχουν ένα γυναικείο ρολόι και ένα δαχτυλίδι, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρέσει προχθές το απόγευμα από οικία 51χρονης στην Αγία Μονή. 

Ωστόσο, η δράση της σπείρας φέρεται να ήταν πλούσια και μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εξιχνιάστηκαν ακόμη 11 ανάλογες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 14ης έως το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου, οι φερόμενοι ως δράστες διέπραξαν ακόμη 5 διαρρήξεις οικιών στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κάνοντας μάλιστα «χρυσές» δουλειές.

Οι τρεις νεαροί κατάφεραν και «σήκωσαν» από τα σπίτια διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, διάφορα είδη ρουχισμού και λευκά είδη, ένα κουτί με ναρκωτικά  δισκία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Με την βοήθεια 3 συνεργών τους ηλικίας 19, 18 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, διέπραξαν από τον Οκτώβριο του 2014. ακόμη 5 διαρρήξεις οικιών από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. 

Τα κλοπιμαία και το όχημα κατασχέθηκαν, καθώς και διάφορα κοσμήματα, αντικείμενα και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους. 

Ταυτόχρονα, έχει συλληφθεί και η μητέρα του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή