Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στην Καρδίτσα

Συνελήφθη ως δράστης 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής  
 
Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εννέα 9 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που διαπράχθηκαν στην Καρδίτσα.
 
Συνελήφθη ως δράστης σήμερα το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 47χρονος, κατηγορούμενος για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 47χρονος κατά το χρονικό διάστημα από έως σήμερα στην Καρδίτσα, διέρρηξε έξι σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB, δύο ράδιο–cd, τρεις τραπεζικές κάρτες ανάληψης, καθώς και διάφορα άλλα έγγραφα και μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει τρία ακόμη σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα.
 
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή