Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν μετά από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 2 περιπτώσεις κλοπής που είχαν διαπραχθεί το προηγούμενο έτος στο Βόλο.
 
Ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής ως δράστες 20χρονος και 17χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
 
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας την 24η Απριλίου 2017 το βράδυ στον Βόλο, οι 2 δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους, αρχικά αφαίρεσαν ΙΧΦ αυτοκίνητο από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Βόλο, ενώ στην συνέχεια μετέβησαν με το προαναφερόμενο όχημα σε επιχείρηση, από όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από χαλκό και μπρούτζο, συνολικού βάρους 2,5 τόνων, καθώς και διάφορες μπαταρίες οχημάτων, συνολικού βάρους 1 τόνου.
 
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος συνεργός τους.
     

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή