Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Άμεσα εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, τρεις περιπτώσεις κλοπών με τη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 45 και 50 ετών, χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, οι δράστες διέπραξαν τρεις κλοπές από ισάριθμα σούπερ μάρκετ, αφαιρώντας τρόφιμα, ποτά και είδη ενδυμάτων, μεταβαίνοντας σ’ αυτά με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών. 

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν νομότυπα, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι, τα χρηματικά ποσά των (680) ευρώ και των (100) δολαρίων Η.Π.Α. και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.  

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή