Εξόρμηση της Τροχαίας με 22 προσαγωγές και 10 συλλήψεις

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, εστιάζοντας στην πρόληψη και δραστική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στην εξασφάλιση ευμενέστερων συνθηκών για ασφαλή οδήγηση. 
 
Κατά τη διάρκεια των δράσεων ελέγχθηκαν 1.326 άτομα και 1.242 οχήματα.
 
Προσήχθησαν 22 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 10.
Συγκεκριμένα 6 Έλληνες και 1 Πακιστανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 Έλληνες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, καθώς και 1 Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
 
Βεβαιώθηκαν 360 παραβάσεις και συγκεκριμένα 359 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι 2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 6 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 14 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 4 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 4 για ΚΤΕΟ, 71 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 4 για φθαρμένα ελαστικά, 5 για μέθη και 247 λοιπές παραβάσεις) καθώς και 1 παράβαση για επαιτεία.  
 
Ανάλογοι τροχονομικοί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθόσον η οδική ασφάλεια και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν θέμα μείζονος σημασίας για το κοινωνικό σύνολο.  


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή