Έχουν «φορτώσει» με την …πειρατεία

Τι αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου αδειούχων Υδραυλικών Ν. Τρικάλων.
 
Για ακόμη μια φορά, η διοίκηση του Συνδέσμου αδειούχων Υδραυλικών Ν. Τρικάλων, αναγκάζεται με ανακοίνωσή της, να διαμαρτυρηθεί για την …πειρατεία που υφίσταται ο κλάδος.

Ο Σύνδεσμος αδειούχων Υδραυλικών Ν. Τρικάλων ενημερώνει τους πολίτες και τους επισημαίνει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναθέτουν την διενέργεια υδραυλικών υπηρεσιών καθώς και φυσικού αερίου για την δική τους διασφάλιση και για την τήρηση του Νόμου.

Συγκεκριμένα, καλεί τους πολίτες «να ελέγχουν αν οι Υδραυλικοί έχουν την κατά τον Νόμο άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να ζητούν από τους Υδραυλικούς να τους επιδεικνύουν την εν λόγω άδεια».

Σύμφωνα με τον Νόμο για την προστασία των πολιτών που δέχονται υδραυλικές υπηρεσίες καθώς και φυσικού αερίου, προβλέπεται αφενός μεν έλεγχος της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αφετέρου διώκονται ποινικά όσοι ασκούν παρανόμως το επάγγελμα του Υδραυλικού άνευ αδείας.

«Προβαίνουμε στην ανακοίνωση αυτή για να διαφυλάξουμε τη νομιμότητα στην άσκηση του επαγγέλματος και την προστασία των καταναλωτών και για να πετύχουμε την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Σε περίπτωση που ο υδραυλικός είναι μη αδειούχος και ανασφάλιστος αν ο μη γένοιτο συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα την ευθύνη φέρει ο ιδιοκτήτης», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6972565179.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή