Έξυπνη πόλη «Αμάν εσείς οι Τεφατζήδες…κάθε χρόνο τα ίδια!!!»

Με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα ήθελα να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης σας!!

Οι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ δεν χρειάζονται γλυκά και μπλουζάκια αλλά να τους προσφέρεται καλύτερη διευκόλυνση στις μετακινήσεις τους προς και από τη σχολή τους…που απέχει 4χλμ από την πόλη!!!

Η προσπάθειά τους να ζητήσουν περισσότερα δρομολόγια καθώς και τα Σαββατοκύριακα(που δεν υπάρχουν) πέφτει στο κενό…με την απάντηση εκ μέρους των υπευθύνων… «Αμάν εσείς οι Τεφατζήδες…κάθε χρόνο τα ίδια!!!»

Για το πρόβλημα όμως αυτό και άλλα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές δεν έχετε κάνει κάποιο ρεπορτάζ…ούτε ενδιαφερθήκατε να ρωτήσετε και τους ίδιους.

Μήπως δεν σας συμφέρει να δείξετε και την άλλη πλευρά που θα είναι αρνητική για την εικόνα της τόσο πολύ προβεβλημένης και “έξυπνης” πόλης των Τρικάλων?

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας αναφέρω εγώ τα δρομολόγια σε καθημερινή βάση ή τα ανύπαρκτα του Σ/Κ, αν και η εστία σίτισης είναι ανοιχτή συγκεκριμένες ώρες ΟΛΕΣ τις ημέρες.

Ο πρόεδρος τους μίλησε και για τις Μηνιαίες κάρτες διαδρομών…..κάρτες που τα παιδιά πληρώνουν 19ευρώ το μήνα για συγκοινωνία που δεν τους εξυπηρετεί…και αναγκάζονται να πληρώνουν ταξί για τη μετακίνησή τους!!

Και σας παρακαλώ μην μου πείτε πάλι για το μέσο του ποδηλάτου…..Το ποδήλατο δεν είναι πανάκεια…ούτε βοηθά τη μετακίνηση των παιδιών σε συνθήκες κακοκαιρίας…ούτε υποκαθιστά τα αστικά μέσα μεταφοράς της πόλης σας!!!

Έχω απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς του Πανεπιστημίου, της Αστικής Συγκοινωνίας και του Δήμου…
κλασική ελληνική αντιμετώπιση των υπευθύνων…”ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον με τα γρανάζια των αιτήσεων και της γραφειοκρατίας!”

Αν πραγματικά θέλετε να προβάλλεται η πόλη σας…μπορείτε να δώσετε λύση στα πραγματικά και τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν όχι μόνο τους δημότες σας αλλά και αυτούς που φιλοξενείτε για λίγο ή πολύ…και κυρίως τα παιδιά που μακρυά από τα σπίτια τους προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια άλλη πραγματικότητα?

Καλή είναι η βιτρίνα για το θεαθεί ναι…αλλά μετρά και η ουσία!!

Συνεργασία από όλους τους φορείς χρειάζεται, πρωτοβουλία και πάνω από όλα διάθεση να βοηθήσουν!!

Υπάρχει ή είναι όλοι απασχολημένοι με την προετοιμασία του Μύλου?

Αναγνώστρια©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή