Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους του απέστειλε ο απερχόμενος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αντιστράτηγος Βασίλειος Καραπιπέρης. Ακολουθεί η επιστολή, ως έχει:

«Φθάνοντας στο τέλος της υπηρεσιακής μου σταδιοδρομίας μετά από 35 συναπτά έτη ευδόκιμης υπηρεσίας στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μου αστυνομικούς, τους εκπροσώπους φορέων και αρχών, καθώς και όλους τους πολίτες οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί μου και συμπαραστάτες στο δύσκολο καθημερινό μας έργο.

Ένα έργο το οποίο κυρίαρχο στόχο έχει την εφαρμογή της νομιμότητας, την καταστολή της εγκληματικότητας και τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας των συνανθρώπων μας.

Επιτρέψτε μου με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας να μοιραστώ μαζί σας ηθικές παραινέσεις των προγόνων μας: «Δεί τον αγαθόν άνδρα παυόμενον την αρχής μη πλουσιώτερον, αλλά ηθικότερον γεγονέναι» (Βίας ο Πριηνεύς).

Δοξάζω τον Θεό και τον προστάτη μας Άγιο Αρτέμιο για την άνωθεν προστασία μου από διαφόρους κινδύνους, οι οποίοι ελλοχεύουν στην πορεία της υπηρεσιακής μας σταδιοδρομίας και ευχαριστώ την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Πρωταρχικός στόχος μου ήταν πάντοτε η αρχή της ισονομίας με την εφαρμογή των νόμων του κράτους δικαίου στη χώρα μας.

Εύχομαι σε όλους τους αστυνομικούς υπαλλήλους να στέκονται όρθιοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους, μαχόμενοι καθημερινά το έγκλημα και την παρανομία κάθε είδους, θωρακίζοντας ποικιλότροπα τα μέλη της κοινωνίας που επιθυμούν την Ελληνική Αστυνομία και τους αστυνομικούς να βρίσκονται κοντά τους ως φύλακες και προστάτες.

Απέρχομαι, λοιπόν, από την ενεργή αστυνομική δράση με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα το χρέος μου με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.»

Βασίλειος Καραπιπέρης

Αντιστράτηγος Ε.Α.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή