Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήριο Δήμου Σοφάδων για την αλληλεγγύη και προσφορά μετά τον «Ιανό»

Ο Δήμος Σοφάδων ευχαριστεί θερμά όλους του Συλλόγους, τις επιχειρήσεις και τους συνδημότες   για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν στην αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που δημιούργησε το πρωτοφανές ακραίο καιρικό φαινόμενο του «Ιανού».  Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς άνθρωποι από όλη τη χώρα, ακόμη και εκτός Ελλάδας, ανταποκρίθηκαν   στην προσπάθειά μας αποδεικνύοντας ότι οι κοινωνίες των ίσων ευκαιριών, χτίζονται μέσα από την δράση και την αλληλεγγύη.

Ο Δήμος Σοφάδων σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη για την περιοχή μας, λειτούργησε από την πρώτη στιγμή  συντεταγμένα και οργανωμένα, τόσο κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων όσο και για την προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη.  Συνειδητά, μείναμε μακριά από περιττές φωτογραφίες σεβόμενοι την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τις περιουσίες ή το νοικοκυριό τους.

Σε όλη αυτή την τιτάνια προσπάθεια οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  εκείνους που προσέφεραν ο,τι μπορούσαν για να μας βοηθήσουν.

Ευχαριστούμε την «Πανθεσσαλική  Στέγη», το «Σύλλογο Απανταχού Λουτριωτών» και το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων για την ενεργοποίηση, το συντονισμό και την υλοποίηση της βοήθειας που έφτασε από όλη τη χώρα:

– από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μαλεσίνας,

– τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Μαγνησίας,

– το Σύλλογο Θεσσαλών Αχαρνών,

– το Σύλλογο Θεσσαλών Νέας Ιωνίας,

– το Σύλλογο Θεσσαλών Γαλατσίου ” Η Αργώ”,

– και τη Θεσσαλική Ένωση Θριασίου Πεδίου ( Ελευσίνα),

-τον κ. Νίκο Αρχοντίδη και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Τübingen και περιχώρων καθώς και από οικογένειες της περιοχής.

Ευχαριστούμε επίσης

-Την εταιρεία «Θεόνη»

– Το METRO

– Τις «Πηγές Κωστηλάτας»

– Τη συγγραφέα Βασιλική Διαμαντή

– Την εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνα Μπουρνή

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αποστολή και άλλων ειδών από διάφορους φορείς , συλλόγους και μεμονωμένους πολίτες, τα οποία αφού συγκεντρωθούν στη συνέχεια θα μοιραστούν στους δικαιούχους

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Σοφάδων

Θανος Σκάρλος

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή