Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Τρικάλων

Από τον Πρόεδρο των Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανασίου Γ. Δημητρίου

Πριν λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων η μητέρα μου με δυνατούς και εμετούς. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Χειρουργό καθηγητή γιατρό και Διευθυντή Συντονιστή της Α Χειρουργικής Δρ. Δημητριο Παπαγορα.

Εναν υπέροχη επιστήμονα αλλά πάνω από όλους έναν απλό άνθρωπο γεμάτο κατανόηση και υπομονή, πόσο που η μητέρα μου δεν είναι και μια εύκολη ασθενής λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας . Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω την ηρεμία και την εμπιστοσύνη που μου εμπνεύσατε από την πρώτη στιγμή και την αμέριστη υποστήριξη σας μετά τη δύσκολη αλλά επιτυχή χειρουργική επέμβαση χολής Δυσκολίας 78 ετων με ζαχαρώδη διαβήτη κσι αλκα πολλα.

Ελπίζω και εύχομαι να είστε πάντα καλά και να υπηρετείτε το λειτούργημα σας, με τις ευχαριστίες των ασθενών σας, να σας δίνουν δύναμη και αντοχή στο δύσκολο έργο σας. Τέλος, εύχομαι να είναι πάντα καλά και η οικογένεια σας, πολύτιμος αρωγός στα επιτεύγματα σας, στην οποία οφείλετε την έμπνευση και την εσωτερική γαλήνη που εμπνέει το πρόσωπο σας.

Ευγνώμων και στους εφημερεύοντες ιατρούς της χειρουργικής αλλά και στους νοσηλευτές, για την αμέριστη προσοχή και τα γλυκά τους λόγια. Είστε σπουδαίοι άνθρωποι και εξαίρετοι επαγγελματίες. Να είστε γεροί και ευλογημένοι.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή