Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήριο των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στους δωρητές τροφίμων

Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε απομονωμένοι στα σπίτια μας είναι σημαντικό να αισθανόμαστε όλοι, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι, την μεγάλη αγκαλιά των συνανθρώπων μας και της οργανωμένης κοινωνίας.

Πέρα από την ηθική υποστήριξη η οποία θεωρείται δεδομένη, έχει σημασία και η υλική ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης, που προσφέρουν αυτοί που έχουν τη δυνατότητα και την καλή διάθεση να το κάνουν. Χωρίς αυτήν, δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η τροφοδοσία των οικογενειών που υποστηρίζουν οι ΕνΠοΛ, για τις γιορτές του Πάσχα.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε ως Ενεργοί Πολίτες Λάρισας να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον κάθε πολίτη που πρόσφερε από το υστέρημά του για να βοηθήσει πιο αδύναμους συμπολίτες του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας για την σημαντική συνεισφορά της στην συγκέντρωση των απαραίτητων τροφίμων.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε και στις μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου μας, που στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης, αλλά και με την ευαισθησία που διακρίνει τις διοικήσεις τους, συνεισφέρουν πάντα σημαντικά στον ιερό σκοπό μας. Ευχαριστούμε λοιπόν τα Σούπερ Μάρκετς Σκλαβενίτη, τη Βιομηχανία Ζυμαρικών Μέλισσα (Κίκιζας), την Κονσερβοποιΐα ΕΛΒΑΚ και την Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος Κασίδη.

Ευχόμαστε στους εργαζόμενους, τις διοικήσεις τους, αλλά και σε όλους εσάς υγεία, ευημερία και αγάπη στις δύσκολες μέρες που περνάμε, χαρούμενες γιορτές και Καλή

Ανάσταση!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή