Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχαριστήριο των γονιών του 3χρονου που δαγκώθηκε από φίδι

Ένα «ευχαριστώ» γεμάτο αγάπη στέλνουν οι γονείς του 3χρονου Νικόλα που πριν λίγες μέρες δαγκώθηκε από φίδι.

Οι γονείς του ευχαριστούν το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΤ για την αμέριστη φροντίδα που παρείχαν στο παιδάκι τους, το οποίο πλέον ξεπέρασε την περιπέτειά του και αναρρώνει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

“Ευχαριστούμε δημόσια και από καρδιάς το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό ανθρώπινο δυναμικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και ιδιαιτέρως την ιατρό κα. Χριστίνα Χαντζιάρα για την άμεση αντίδραση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο επείγον περιστατικό δήγματος όφεος του τρίχρονου παιδιού μας, για την αμέριστη φροντίδα και την ευγένειά τους.

Διαπιστώσαμε με χαρά την άριστη επιστημονική επάρκεια του προσωπικού, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τους μικρούς ασθενείς, δημιουργώντας μας ένα αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Ολόκληρο το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής επιτελεί νυχθημερόν ένα πολύ σημαντικό έργο, υπόδειγμα για Δημόσιο Περιφερειακό Νοσοκομείο, που πρέπει να επισημαίνεται και να μην λησμονείται ποτέ.

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες

Οι γονείς του Νικόλα

Σχετικά άρθρα:

Οχιά το φίδι που δάγκωσε παιδί στα Τρίκαλα -Συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

ΤΡΙΚΑΛΑ: Νοσηλεύεται τρίχρονο παιδί μετά από δάγκωμα φιδιού

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή