Ευχαριστήριο του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Η σεισμική δραστηριότητα που υφίσταται στην περιοχή της Φαρκαδόνας μέρες μετά από τον κύριο σεισμό, στις 03/03/21, άλλαξε την καθημερινότητα των κατοίκων με οδυνηρές συνέπειες.

Πάμπολλες οικίες καταστράφηκαν ολικώς ή μερικώς και ο φόβος του εγκέλαδου φώλιασε στις ψυχές μας.

Κάτω από αυτές τις ιδιαζόντως ψυχοφθόρες συνθήκες καλούνται να δώσουν τον αγώνα τους για τις Πανελλήνιες
Εξετάσεις και την είσοδό τους στα ΑΕΙ της χώρας, οι μαθητές της Γ΄ τάξης .

Αφουγκραζόμενος τις νέες αυτές συνθήκες, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κατ’ αρχήν και εν συνεχεία ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενεργείας κος Κώστας Σκρέκας, επικοινώνησαν με την Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, ζητώντας να ληφθεί ειδική μέριμνα για τους μαθητές και τους αποφοίτους του πληγέντος Δήμου της Φαρκαδόνας.

Για την άμεση αυτή αντίδραση και προσπάθεια αποφόρτισης της βεβαρυμμένης ψυχολογίας των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, ο Σύλλογος διδασκόντων και το Συμβούλιο των μαθητών, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και ευελπιστούν στην θετική απόκριση του Υπουργείου Παιδείας – όπως έχει ήδη συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις φυσικών καταστροφών-θεωρώντας δεδομένο τον ανθρωπισμό και την ευαισθησία της πολιτείας.

Καλούμε τέλος όποιον μπορεί να βοηθήσει ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης προς τον παραπάνω στόχο να το κάνει.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή