Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχές & δώρα από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων

Ευχές & δώρα από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων……προς όλους τους συναδέλφους που η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στο καθήκον !!!

Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μια χρονιά τα μέλη του Δ.Σ. της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.), επισκέφθηκαν την 31-12-2019 και περί  ώρα 23:00΄, ταυτόχρονα, σχεδόν όλες τις Υπηρεσίες και τις Ομάδες (ΟΠΚΕ- ΔΙ.ΑΣ.) της Δ.Α. Τρικάλων και αντάλλαξαν ευχές με όλους του συναδέλφους, που η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στο καθήκον, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παρέδωσαν σε περίπου σαράντα (40) συναδέλφους  ατομικά, από μία τσάντα που περιείχε μία οικογενειακή βασιλόπιτα προσφορά της Τοπικής μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, θεωρώντας την ως ένα μικρό  δείγμα αναγνώρισης προς τους συναδέλφους της Δ.Α. Τρικάλων, αλλά και όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα, που αυτή την ημέρα, επιτελούν το καθήκον τους, προστατεύοντας όλους εμάς ….. την ώρα που οι περισσότεροι  βρίσκονται στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, με συγγενείς και φίλους, κάποιοι άλλοι βρίσκονταν σε ετοιμότητα για να παρέμβουν, εφόσον χρειαστεί, ακόμη και με κίνδυνο ζωής.

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες !!!

Καλή και ευλογημένη χρονιά, γεμάτη υγεία και πολλά χαμόγελα !!!

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή