Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχές για καλή εκπαιδευτική χρονιά στην ΔΔΕ Τρικάλων

Σήμερα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων έγινε η κοπή της πίτας παρουσία όλων των διοικητικών υπαλλήλων και των αποσπασμένων  εκπαιδευτικών σε αυτή.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος απηύθυνε ευχές στους εργαζόμενους για υγεία και καλή και ευλογημένη χρονιά, τονίζοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Ο Διευθυντής της Δ.Ε. Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης, ευχαρίστησε και εκείνος με τη σειρά του τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και ανταπέδωσε τις ευχές του τόσο στον ίδιο, όσο και στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Τρικκαίων εκφράζοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο της ΔΔΕ Τρικάλων.

Κλείνοντας ευχήθηκε στο προσωπικό της Διεύθυνσης υγεία και δύναμη υπογραμμίζοντας την άψογη συνεργασία και απόδοση στα καθήκοντά τους και επισήμανε  ότι επιθυμεί να συνεχίσουν να διαφυλάττουν σαν «κόρη οφθαλμού» τις αξίες του σεβασμού και της εμπιστοσύνης  που είναι απαραίτητες  για την ομαλή λειτουργία της  υπηρεσίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων κ. Μιχαήλ Λάππας.

Το φλουρί έτυχε στη διοικητική υπάλληλο κα Ειρήνη Καραδήμα.

 Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

 

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή