Ευχές για το 2023 από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων

Τον νέο χρόνο υποδέχτηκε με κοπή πίτας το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων. Στην πρώτη διά ζώσης για το 2023 συνεδρίαση του Σώματος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παναγιώτου με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου έκοψαν την πίτα, με ευχές για όλους και όλες για τη νέα χρονιά. Ο κ. Παπαστεργίου μίλησε για ακόμη ένα θετικό έτος για τον Δήμο Τρικκαίων, με βάση τα έργα που υλοποιούνται, με υπόμνηση των εκλογών για υπομονή από άποψη υλοποίησης διαδικασιών.

Ευχαρίστησε, δε, το Σώμα, για τον διάλογο και τη συνεργασία με βάση και τις διαφωνίες και τις διαφορετικές απόψεις.

Συνολικότερα στη νέα χρονιά αναφέρθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Καΐκης, Στ. Μπετσιμέας, Γ. Μητσιούλης και Σπ. Τσιγάρας, ενώ τον απουσιάζοντα Γ. Κρεμμύδα αναπλήρωσε ο Θεοδ. Σπανός. Το φλουρί κέρδισε ο αντιδήμαρχος Απ. Παππάς.

Νωρίτερα, και σε μια εναλλαγή συναισθημάτων, έγινε ειδική αναφορά στον – θανόντα μία ημέρα πριν -, πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο επί 20 σχεδόν χρόνια, Απόστολο Ζολώτα.

Ειδική μνεία στο έργο του και την παρουσία του έκανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, για έναν «από τους στενότερους συνεργάτες του πατέρα μου», ο οποίος νοιαζόταν για τον Δήμο με εύστοχες παρατηρήσεις για διάφορα ζητήματα, επισημαίνοντας ότι είναι ευχής έργο, το όραμά του και η όρεξή του για τα κοινά να μεταλαμπαδευτούν στους νεότερους, αφού η πόλη χρειάζεται κι άλλους ανθρώπους σαν τον Λάκη Ζολώτα».

Αναφορά στον Κώστα Σακκά έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Καΐκης, τονίζοντας την ισχυρή παρουσία του θανόντος «στο Δημοτικό Συμβούλιο, με προτάσεις, ιδέες, απόψεις, μέσα από τον συνδυασμό που στήριζε τότε το ΚΚΕ».

Τον λόγο έλαβαν επίσης οι κ. Δημ. Παζαΐτης, Στ. Μπετσιμέας, Θεοδ. Σπανός, απευθύνοντας συλλυπητήριες ευχές. Στη συνέχεια το Σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Απόστολου Ζολώτα και Κώστα Σακκά

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή