Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ευχές και δώρα στην εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών στα Τρίκαλα (φωτό)

Με χαμόγελα, τραγούδια, δώρα και ευχές «πλημμύρισε» το Πνευματικό κέντρο Τρικάλων κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης γιορτής για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων,

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η γιορτή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράσταση με μαγικά κόλπα καθώς και θεατρικό παιχνίδι με μαριονέτες από τον Κοσμά Παναγιώκα. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η χορευτική παράσταση αλλά και τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Νωρίτερα, στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικκαίων μετέφερε το δικό της εορταστικό κλίμα.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της ΔΑ Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Μήτραινας, ο οποίος αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές, θέλησε να αφιερώσει την εκδήλωση σε όλους τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση καθώς βρισκόταν στο καθήκον.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστους, αφού ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του «Χρόνια πολλά με υγεία», έκανε γνωστό πως η Ένωση για ακλόμη μια φορά θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων που απέκτησαν παιδί και θα τους απονείμει ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πολλή αγάπη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων με τη συμβολή και αρωγή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Περιφέρειας Θεσσαλίας, IPA – Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων καθώς και της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης ν. Τρικάλων.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή