Ευχές του Προέδρου ΚΕΘΕΑ Χρίστου Λιάπη για το 2020

Με την κοινωνία οδηγό και με τις αξίες της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης να μας συνέχουν, να μας εμπνέουν και να καθοδηγούν τις δράσεις μας και στη Νέα Χρονιά, για όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που οι αντίξοες συγκυρίες σκιάζουν τις ζωές τους και, ακόμη περισσότερο, τις γιορτινές αυτές ημέρες, ας υποδεχθούμε το 2020 με αισθήματα αισιοδοξίας, πίστης στον άνθρωπο και τις ανεξάντλητες ηθικές και ψυχικές του δυνάμεις, αγάπης και αλληλοκατανόησης.

Ας αποχαιρετίσουμε τη χρονιά που φεύγει, αφήνοντας πίσω κάθε τί το μικρό, το άδικο και το ανούσιο, όλα αυτά που μας πλήγωσαν κι όλα όσα επιχείρησαν να φράξουνε τον δρόμο προς το μέλλον.

Ένα μέλλον που, βασισμένο στην εσωτερική μας έμπνευση και στη ζεστή φλόγα της αλληλοβοήθειας μπορεί να οικοδομήσει τις πραγματικές προϋποθέσεις προόδου και ευημερίας για τον καθένα και την καθεμία μας ξεχωριστά και για ολόκληρη τη χώρα.

Οι Άγιες Ημέρες των εφετινών Εορτών αποκτούν ξεχωριστό και ουσιαστικότερο νόημα, για εμένα, καθώς, ως Πρόεδρος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων επέλεξα να βρίσκομαι κοντά στα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ.

Κοντά στους συνανθρώπους μας που ο προσωπικός καθημερινός τους αγώνας ενάντια στις εξαρτήσεις γίνεται φωτεινό παράδειγμα «δύναμης ψυχής», εμπιστοσύνης στους άλλους και στον εαυτό μας και προσωπικού αγώνα.

Εύχομαι ολόψυχα η Υγεία, η Ευτυχία, η Ουσιαστικότητα στις πράξεις και τις επιλογές μας και η Δημιουργικότητα να γεμίζουν κάθε ημέρα του 2020, και η Νέα Χρονιά που ανατέλλει να είναι και να παραμείνει «καθαρή» από κάθε είδους εξάρτηση για όλους μας, πλημμυρίζοντάς μας ελπίδα, αυτοπραγμάτωση και πίστη στις ατομικές και συλλογικές μας νίκες!

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!»©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή